Inschrijving Fase 2 geopend voor inwoners uit Haarzuilens, Vleuten, Maarssen, Harmelen, Kockengen, Breukelen en Leidsche Rijn!

Woont u in postcode 3455, 3451, 3481, 3543, 3607, 3608, 3621 of 3628? En wilt u duurzame en 100% lokaal opgewekte zonne-energie? Schrijf u dan nu in voor Fase 2 van de Haarse Zon en profiteer van groene energie tegen een gunstig rendement.

Als u in een van bovenstaande postcodegebieden woont kunt u mee-investeren in het project Haarse Zon Fase 2. De rijksoverheid stimuleert dit type projecten vanuit haar streven naar een meer duurzame samenleving.

Deelnemers profiteren van een verlaagd tarief op de energiebelasting en delen in de opbrengsten uit de verkoop van de zonnestroom. Zo verdienen ze de investering in circa 8 jaar terug. Het gemiddelde te verwachten rendement over 25 jaar bedraagt 9,7% per jaar. U kunt deelnemen in het project door lid te worden van Haarse Zon en zonnestroomcertificaten aan te schaffen. Eén certificaat voor Fase 2 kost €220 en heeft een geschatte opbrengst van 212 kWh per jaar (in het eerste jaar).

Gebruik voor de inschrijving deze link. Meer informatie kunt u vinden in de Informatiebrochure onder Publicaties.