Fase 2 in november gereed – we zijn uitverkocht!

Er is hard gewerkt om Fase 2 voor te bereiden. In deze fase worden 820 zonnepanelen gerealiseerd en hiervoor worden 1000 certificaten uitgegeven. Afgelopen woensdag 9 oktober is ProfiNRG gestart met de bouwwerkzaamheden, een belangrijke mijlpaal. De verwachting is dat het plaatsen van de onderconstructie en de zonnepanelen, afhankelijk van de weersomstandigheden, zo’n drie weken gaat duren. Van Stedin hebben we het bericht ontvangen dat ze eind oktober het nieuw te bouwen klantenstation verwachten op te leveren.

De certificaten zijn inmiddels bijna uitverkocht. Mocht u nog certificaten af willen nemen, neem contact op met info@haarsezon.nl of gebruik voor het inschrijven deze link. Een certificaat kost €220 en heeft een geschatte opbrengst van 212 kwh per jaar (= jaar 1). Meer informatie kunt u vinden in de Informatiebrochure op onze website onder Publicaties.

Update 26 oktober:
Per afgelopen week zijn de certificaten voor Fase 2 uitverkocht! We feliciteren alle oud- en nieuwe leden van Haarse Zon met dit mooie succes, en verwelkomen alle nieuwe deelnemers. Laten we samen van de Haarse Zon genieten, en komt allen naar de opening op 30 nobember aanstaande!

Update 9 november
De openingsdatum is verschoven naar 11 januari!