Uitnodiging bijeenkomst Haarse Zon 28 november 2017

De Haarse Zon nodigt u uit op dinsdag 28 november a.s. om 20.00 uur in het Wapen van Haarzuylens. Graag praten wij u bij over:

 • Waar de panelen komen te liggen
 • Onze energieleverancier
 • Onze panelen
 • Wat het u kost het
 • Wat u terugkrijgt
 • De vervolgstappen tot realisatie

Maar de bijeenkomst is meer dan alleen informatief. De bijeenkomst is het officiële startmoment van de verkoop. Er zijn in deze eerste fase in totaal 832 certificaten beschikbaar. Op basis van uw huidige energieverbruik en contract kijken wij graag samen met u naar wat voor u passend is.

Komend voorjaar bouwt energiecoöperatie Haarse Zon een zonnepanelen installatie voor inwoners van de regio Haarzuilens. Met een aandeel in zonnestroom van de Haarse Zon kunt u profiteren van schone en lokaal opgewekte stroom. Bovendien is het een financieel aantrekkelijke investering.

Voor wie
De Haarse Zon is voor iedereen. Voor zowel particulieren als bedrijven. Of u eigenaar bent van uw woning of dat u uw woning huurt. Mits u woont in een van de volgende postcodes: 3455, 3451, 3481,3607, 3608, 3621 of 3628.

Duurzaam

 • 100% groene energie
 • Een duurzame regio creëren
 • Bijdragen aan een beter milieu

Lokaal

 • Samen opwekken, samen profiteren
 • Van en voor bewoners
 • In je eigen buurt opgewekt

Goede investering

 • Lagere energielasten
 • Gemiddeld rendement op investering van ca. 6 % per jaar

We zien u graag!
www.haarsezon.nl | info@haarsezon