Fase 1 is uitverkocht; kom ook naar de feestelijke opening op 7 april

Van harte gefeliciteerd

Het is gelukt! Een kleine twee jaar geleden zijn we gestart met een idee om groene energie op te wekken in Haarzuilens en binnenkort is het zover: de zonnepanelen gaan de daken op! Het project bleek populair want we werden overspoeld met enthousiasme. Ook willen we het heuglijke nieuws vertellen: we zijn compleet uitverkocht voor de eerste fase van het project!

We hebben zelfs een start gemaakt met een lijst van geïnteresseerden voor de volgende fase! Daarom gaan we zo snel mogelijk beginnen met het opstarten van de tweede fase om dichter bij ons doel te komen: Haarzuilens wordt het eerste energieneutrale kasteeldorp van Nederland!

 

Een feestelijke opening

Het belooft een mooie tijd te gaan worden: nu zal het resultaat echt zichtbaar worden in de komende weken. Met ingang van 19 maart starten de werkzaamheden voor de aanleg en kunt u dagelijks voortgang zien op de verschillende locaties langs de Thematerweg waar onze eerste 768 zonnepanelen komen te liggen. Op deze dag starten de graafwerkzaamheden en zult u kunnen zien hoe de panelen op de daken gelegd zullen worden!

Vier met ons dit succes en kom naar de feestelijke opening op zaterdag 7 april bij plattelandswinkel “De Haarse Gaard” aan de Thematerweg 8 in Haarzuilens; één van de locaties waar onze zonnepanelen zullen komen te liggen. U zult hier natuurlijk andere leden van de coöperatie ontmoeten, maar ook Helga van Leur als gastspreekster en onze wijkwethouder Kees Geldof.

Wat: feestelijke opening Haarse Zon
Wanneer: zaterdag 7 april (inloop 15:30 uur, officiële opening 16:00 uur)
Waar: plattelandswinkel “De Haarse Gaard” (Thematerweg 8)

Wij nodigen u van harte uit om onder het genot van een hapje en een drankje deze geweldige prestatie te vieren waar ook u deel van uitmaakt!