Fase 2: Al meer dan 85% verkocht!

(03 september 2019) Haarse Zon is een lokaal initiatief met als doel het stimuleren en realiseren van het gebruik van duurzame energiebronnen en energiebesparing, in en om Haarzuilens.

Voor Fase 2 worden dit jaar 820 zonnepanelen gerealiseerd en hiervoor worden 1000 certificaten beschikbaar besteld. Deze certificaten kunnen gekocht worden door inwoners en bedrijven uit Haarzuilens en de omringende postcodegebieden in Vleuten, Maarssen, Harmelen, Kockengen, Breukelen en Leidsche Rijn.

We zijn recent gestart met inschrijven en inmiddels is al meer dan 85% van de beschikbare certificaten verkocht. De verkoop loopt dus goed.

U kunt deelnemen in het project door lid te worden van Haarse Zon en zonnestroomcertificaten aan te schaffen. Eén certificaat kost €220 en heeft een geschatte opbrengst van 212 kwh per jaar (het eerste jaar). Gebruik voor de inschrijving deze link. Meer informatie kunt u vinden in de Informatiebrochure onder Publicaties.

Update 26 oktober:
Per afgelopen week zijn de certificaten voor Fase 2 uitverkocht! We feliciteren alle oud- en nieuwe leden van Haarse Zon met dit mooie succes, en verwelkomen alle nieuwe deelnemers. Laten we samen van de Haarse Zon genieten, en komt allen naar de opening op 30 november aanstaande!